Tradisjonen tro arrangerer Herøy Musikkorps også i år julekonsert i Herøy kirke. I tillegg til korpset  vil også et eget julekor, flere solister, barnekor og et eget band være med på å krydre konserten.

Julekor
Korpsets dirigent Lars Olav Mogård-Larsen har nok en gang et eget julekor på plass til konserten. I år er nok også koret bedre forberedt enn de har vært på lenge. Dette skyldes at det i forbindelse med konserten «Nordnorske perler» i Herøy kirke 12. november har vært et kor i sving med øvinger helt siden september.

Herøy Musikkorps har som vanlig vært i øving hele høsten og vil framføre både kjente og kanskje litt mindre kjente julesanger. Korpset har som vanlig et travelt program før jul og har spilt på både på omsorgssenteret, julegrantenning og julemesser både i Herøy og Brasøy. Julaften skal de også spille under julegudstjenesten.

Barnekor og hemmelig julegjest
Et fast og trivelig innslag på konserten de siste årene har vært at det har deltatt et eget barnekor med unger fra 1. til 4. klasse fra Herøy skole. Slik blir det også i år og noen av ungene skal også synge solo.

Et annet fast innslag på julekonserten er at det også presenteres en hemmelig julegjest og slik blir det også i år. Hvem det blir får vi vite under julekonserten lørdag 17. desember.

Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn (t.o.m. 10. klasse) å komme inn på konserten.