Lørdag 2. november ble lysene tent på julegrana på torget. Herøy Musikkorps stilte som vanlig opp og spilte julesanger med Roar Danielsen som forsanger. Etter at siste verset i julesangen "På låven sitter nissen" var spilt dukket også som vanlig julenissen opp med pakker til barna. 

Etter julkegrantenningen var det klart for den tradisjonsrike julemessa i Herøyhallen. Her hadde ivrige damer i støtteforeningen for Herøy idrettslag sørget for at det var salg av ulike produkter som hører med i adventstida. I kaféen var det også på plass kaker og andre godsaker som folk kunne kjøpe. Etter det vi har fått høre var arrangørene godt fornøyd med salget, der overskuddet går til aktivitet for ungene i idrettslaget.

- Vi er spesielt fornøyd og takknemlig over gavmildheten til næringslivet med gevinster til lotteriet. Til slutt ønsker vi å takke alle støttespillere, kakebakere, ryddekomite og «sjauere» som er med og bidrar til at julemessen kan gjennomføres. Uten deres hjelp hadde vi ikke klart å arrangere julemessen, opplyser Heidi Nilsen til Herøyfjerdingen på vegne av støtteforeningen for idrettslaget.