Lørdag 26. november ble lysene tent på julegrana på torget. Herøy Musikkorps stilte som vanlig opp og spilte julesanger med Roar Danielsen som forsanger. Etter at siste verset i julesangen "På loven sitter nissen" var spilt dukket også som vanlig nissen opp med pakker til barna. 

Etter at julegrana var tent var det etter en pause på to år under pandemien igjen klart for den tradisjonsrike julemessa i Herøyhallen. Her hadde ivrige damer i støtteforeningen for Herøy idrettslag sørget for at det var salg av ulike produkter som hører med i adventstida. I kaféen var det også på plass kaker og andre godsaker som folk kunne kjøpe. Etter det vi har fått høre var arrangørene godt fornøyd med salget, der overskuddet går til aktivitet for ungene i idrettslaget.

Søndag ble det etter adventsgudstjenesten i Herøy kirke tent lys i julegrana utenfor kirken før alle ble invitert på julegrøt i fjøset på bygdesamlinga.

Vi har også fått en liten rapport fra Per Tore Holgersen i Husvær om at det møtte opp rundt 30 mennesker da lysene ble tent på julegrana foran butikken.