Julegrana flott pyntet med varme og omtanke

Pynting av julegrana 2019_hoved

Julegrana ble tradisjonen tro tent på torget i Herøy første søndag i advent. I år som i fjor sørget flyktningetjenesten for at treet ble flott pyntet med pynt som er laget av både barnehender og voksne.

- Vi er så glad for at dette med å pynte juletreet på torget nå har blitt en liten tradisjon. Med veldig god hjelp fra vaktmester Thomas og lift kom vi oss helt opp til toppen av treet når vi skulle henge opp pynt. Det var bitende kaldt, men de siste som forlot torget sammen med oss var de fra Kongo, opplyser Gjertrud Aune Færøy på vegne av flyktningetjenesten.

- Vi har fått så mye fin pynt fra både barnehage, SFO, skole og voksenopplæringen og dette kan vi nå glede oss over hver dag når vi kjører forbi torget.

- Tusen takk til dere! Derfor var det spesielt hyggelig at så mange trosset kulingbygene og møtte opp til julegrantenningen. Vi ønsker alle en herlig adventstid, avslutter Gjertrud.

Julegrantenninga på torget arrangeres hvert år i regi av Herøy idrettslag og Herøy Musikkorps stiller flittig opp og spiller til julesangene når folk går rundt treet. Selv om været var nokså surt var det et bra oppmøte med folk på torget. Som vanlig kom også i år nissen da "På loven sitter nissen" ble spilt og sunget. 

Etter at julegrana var tent forflyttet det meste av folket seg til Herøyhallen der Støtteforeninga for Herøy idrettslag arrangerte sin årlige julemesse. Til tross for noe færre besøkende enn fjoråret rapporterer de om et godt salg som sørget for at inntekten ble større enn i fjor.

Pynting av julegrana 2019_Mye fin pynt fra barnehender
Det er mye flott pynt som nå er festet på treet.
Pynting av julegrana 2019_Juletrepynterne
Denne gjengen trosset sammen med de ansatte i flyktningetjenesten og vaktmester Thomas det sure været og sørget for at pynten kom opp på treet.

  1 / 7 
 
Julegrana pyntet med varme og omtanke 
Julegrana pyntet med varme og omtanke
Her er det Gjertrud som er i aksjon.
 


Annonser