Julefeiring i Herøy kirke

Herøy kirke advent 2020

Julen er ikke avlyst, men det blir en annerledes jul i Herøy kirke dette året.

Vi samles på kirkebakken 24. desember klokka 15.00, der sokneprest Gunver Birgitte Nielsen holder en kort julegudstjeneste. Korpset spiller og vi synger et par kjente julesalmer før julen ringes inn slik tradisjonen foreskriver. Husk sangstemme og varme klær!

Ingen skal heller ikke i år gå glipp av julestemningen i Herøy kirke, som denne dagen vil være pyntet til julefest med lys, gran og røde bånd!

Etter gudstjenesten ute vil det være julevandring alle gjennom kirken. Først kan man se den fine julekrybbe i våpenhuset. Mens vi går opp gjennom kirken kan vi høre julesalmer og julemusikk spillet på orgelet av vår dyktige organist Marija Druzijanic. I tillegg kan vi se det store, glitrende juletre, som i år er pyntet av 5. klasse fra Herøy skole.

Alle må være i bevegelse og gå i god avstand fra hverandre, og da kan alle og komme i julestemning.

Bare 200 personer kan få lov å komme til julefeiring på kirkebakken kl. 15.00. Det vil derfor være vakter ved portene, som noterer navn og telefonnummer og kontrollerer hvor mange som kommer inn.

For de som heller vil være hjemme eller ikke har mulighet for å komme til kirkebakken blir det laget en digital julegudstjeneste på Herøy kirke sin Facebook-side den 24. desember klokka 14.00. Der kan man følge julegudstjenesten eller se når det passer.

Høytidsgudstjeneste 2. juledag
2. juledag, 26. desember vil det som vanlig være høytidsgudstjeneste i Herøy kirke klokka 12.00 med de koronabegrensninger, som gjelder.

Annonser