Som vanlig var Herøy sterkt representert i de yngste klassene, med flere deltakere i både U11, U13 og U15, og da i alle kategorier, single double og mix. I seniorklassen hadde vi med spillere i både A, B, C og D.
 
Elias Lenning gjorde rent bord i klassen U13 A, og hadde med seg hjem førsteplass i  både single, doble sammen med Andreas Johansen og Mix sammen med Live Hove Grønbech.
 
Største overraskelse sto kanskje Live Hov Grønbech og Frida Prestø for, da de tok hjem seieren i double i klassen U15. Der måtte klubbvenninene se seg slått av våre yngste jenter. Frida stakk også av med seier i single i U13 A.
 
I voksenklassene var det Marcus Heggheim og Vemund Wennemo som tok med edelt metall hjem til klubben, etter seier i herre double C. En spennende tre setts kamp, som guttene dro iland etter bra coaching av to eldre ringrever fra klubben, nemlig Morten Hanssen og Arne Nilssen. Anne Berit Iversen fikk også 1 plass i double C med makker Majken Wærdahl fra Trondheim.
 
Nå tar klubben juleferie på turneringssiden - men satser på å være sterkt representert under vinterens KM, som går av stabelen på Kolvereid 23 - 25 januar 2015.
 
Resultater: http://badmintonportalen.no/NBF/Turnering/VisResultater/#6975
 
Tekst og foto:  Elin K. Hanssen