Det blir vist to filmer hver torsdag det skal være bygdekino. Torsdag 14. november blir det «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa» og «Thor: The Dark World» i 3D.

«Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa» kl. 18.00
Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.

For å tukle med naturen. Det er farlig det.

Aldersgrense: Tillat for alle.

Omtale      Trailer

«Thor: The Dark World» i 3D kl. 20.00
Marvels' "Thor: The Dark World" er fortsettelsen på historien om Thor, the Mighty Avenger, som nå kjemper for å redde Jorden og de ni Rikene fra en mystisk fiende som er eldre en Universet selv.

Marvels "Thor" og Marvels "The Avengers" etterlot kaos, og Thor kjemper for å gjenopprette ro og orden i hele kosmos. En fiendtlig rase fra gamle tider, ledet av den hevngjerrige Malekith returnerer for å sende Universet tilbake i mørket. Konfrontert med denne fienden som verken Odin eller Åsgård kan stå i mot, må Thor ut på sin hittil mest farefulle og personlige reise, en reise som gjenforener ham med Jane Foster og tvinger ham til å ofre alt for å redde oss alle.

Aldersgrense: 11 år.

Omtale     Trailer

Kiosksalg
Før filmene starter kan man kjøpe seg noe i kiosken til 10. klasse, og overskuddet går til klassetur med "Hvite busser" til Polen og Tyskland til våren.

Les mer om bygdekinoen her.