Herøydagan ønsker velkommen til en magisk aften med West End-aktuelle The Johnny Cash Roadshow – direkte fra Europas største teaterdistrikt i London, og velsignet av Cash-familien selv.

Det kritikerroste showet gjestet Norge for første gang i 2017 og i 2018 er Herøy ett av to steder du kan få oppleve dem. De lover å ta oss med på en sjarmerende og nostalgisk tidsreise fra 1950-tallet og helt frem til Cash døde i 2003. På scenen står den prisbelønte singer/songwriteren Clive John i rollen som «The Man In Black» og Jill Schoonjans som June Carter, i tillegg til Nick Davis, Martin Bentley og Darren Bazzoni. Gjennom showet vises stemningsfulle filmklipp og bilder fra Johnny Cash sitt fascinerende liv

Alle de største hits er inkludert, sammen med låter fra det siste albumet Out Among The Stars. Alt dette akkompagnert av stemningsfulle skjermbilder og film fra Johnny Cash liv.

Live-musikk i Herøy skoles aula før showet
I forkant av showet i Herøyhallen inviteres det til forfriskninger og live-musikk i aulaen fra kl. 18.30. Da vil Kristin Markås Mellingen og Cecilie Skagen framføre mange flotte sanger og sørge for god stemning. Et band med Johnny Birger Hanssen i spissen vil sørge for musikken.

Det selges billetter til arrangementet på kiosken i Herøy og på Ticketmaster (Billettservice)  

Trykk her for å kjøpe billetter.