JeSS inviterer til jubileumsfest

Jubileumsfest for JeSS_5 år

Gruppa JeSS feirer 5 år med jubileumsfest og «Ny giv i november» på Augustbryggo torsdag 28. november.

JeSS står for Jenter-Styrke-Samhold og gruppa har som mantra at all aktivitet er god aktivitet. Målet er å samle alle gode krefter og gi et lavterskeltilbud som påvirker oss positivt. De har i mange år arrangert de populære bålmarsjene rundt omkring på ulike steder i Herøy. Dette er en aktivitet som samler turgåere i alle aldersklasser til en felles aktivitet og en hyggelig sosial sammenkomst. I tillegg har de også arrangert andre arrangementer og ett av dem er en sammenkomst i november på Augustbryggo med god mat og ulike tilbud.

Allsidig jubileumsprogram
Arrangørene frister med et allsidig program der etter en liten åpningssekvens frister med flott sang og musikk av Ragnhild Stokbakken og Johnny Birger Hanssen. Det skal også framføres en egen nyskrevet jubileumssang av de driftige damene i gruppa JeSS.

Heidi fra «Heidis sjokoladedrøm» og Remi fra «SKOLO» kommer og bidrar med interessante gründerfortellinger om sine virksomheter.

Gode tilbud og god mat
Elin Susanne Olsen, Tone Hansen, Malene Fossum og Oda Mevik vil være tilstede og friste med gode juletilbud. I tillegg vil også alle som er med på denne kvelden få 20 prosent avslag på ett kjøp på Lenas klær og Kremmarhuset.

Som vanlig vil Augustbryggo friste med en god og rikholdig buffet og arrangørene byr også på gratis jubileumskake.

- Alt dette får du for kr. 245,- og det blir også trekning av gevinster på billetten. Vi vil også selge lodd der vi frister med flotte premier.

- Påmelding gjøres til Marit på tlf. 481 30 735 innen 25. november 2019, opplyser arrangørene til Herøyfjerdingen.

 Foto er fra fjorårets arrangement.

JeSS-logo 5 år
Her er logoen til gruppa JeSS som i år feirer 5 år.
Ny i november_mat
Augustbryggo vil også i år friste med en rikholdig buffet.

Annonser