Jenter starter barnekor

korjenter
Fem jenter i alderen 14 til 15 år starter i ettermiddag barnekor for barn fra 1. til 3. klasse i Herøy. Det blir både sang og sangleker, og nå i advent blir det julesanger. De har fått flere henvendelser fra barn som ønsker å bli med i kveld klokken halv sju.
Det hele begynte som en idé hos Sandra Edvardsen (15) og Terese Berglund (14).

"Vi vil starte et kor for barn!"

- Så var både Britt (14), Kristine (15) og Helene (15) veldig lette å få med, forteller Sandra Edvardsen til Herøyfjerdingen.

De har matfriminutt på Herøy sentralskole og vi finner de sangglade jentene i korridoren, syngende med en flink gutt på gitar som oppbacking.

De er alle flinke sangere som flere ganger har opptrådt for store forsamlinger. Nå skal de få barn fra 1. til 3. klasse interessert i å synge i kor. Både gutter og jenter.

- Vi har fått mange henvendelser etter at vi sendte ut informasjon om at vi starter barnekor og vet at det vil komme en del barn i ettermiddag. Og vi vet at små unger syns det er artig å synge, sier de.

De lokker med at det skal bli både sang og sangleker.

- Og nå i adventen blir det en del julesanger, avslutter de sangglade jentene.

Og for alle interesserte 1. - 3. klassinger:

Stedet er Herøy kulturskole på barneskolen Tid: Klokken halv sju til halv åtte! (18.30 - 19.30)
korjenter
Terese Berglund (f.v.), Kristine Johansen, Helene Heggheim, Sandra Edvardsen og Britt Iversen starter barnekor i ettermiddag.

Annonser