- Målet med «Velværedagen» er at vi skal få litt fokus på hva folk driver med på Herøy innenfor velvære. Vi ønsker også å hjelpe dem som driver med næring innenfor velvære og skape litt blest om hva de har å tilby, sier Kirsti Iversen.

Dette blir en kveld der ulike aktører får vist fram det de holder på med. Foreløpig har de med seg folk som driver med fotpleie, manikyr og negledesign og ulike aktører som holder til i Herøysenteret.

- Det blir også mannekengoppvisning og planen er egentlig bare å gjenta suksessen som vi hadde med et slikt arrangement for 10 år siden. Initiativet til arrangementet kom forresten fra Laila Furu Vold, sier Iversen.

Trykk her for å lese om arrangementet som ble gjennomført 19. oktober i 2013 med stor suksess.

Gratis inngang
Arrangørene opplyser om at det blir gratis inngang med salg av kaffe og kaker. De er også klare på at velvære kan være så mangt, og at det ikke nødvendigvis handler om å file negler eller ordne seg på håret, men at det også kan innebære å bare ligge i en solstol og kose seg.

Kommer flere med
Kirsti Iversen forteller at de fortsatt arbeider med å få med flere aktører, og at det garantert vil komme noen overraskelser.

Initiativtakere til arrangementet er Laila Furu Vold, Lise Theimann og Kirsti Iversen, og de ønsker gjerne at flere tar kontakt med dem dersom de ønsker å delta på arrangementet med egen utstilling. Det vil også komme ut mer informasjon om arrangementet

Da er det bare for alle å sette av lørdag 17. juni fra kl. 17.00 til å oppleve velvære i Herøy skoles aula. Selv om menn også får lov til å delta på arrangementet så blir nok dette på lik linje med forrige gang mest sannsynlig en ren damekveld.