Dirigent Lars Olav Mogård-Larsen sier til Herøyfjerdingen at korpset ønsker å videreføre sin tradisjon med å arrangere konserter med allsidig innhold.

- Foruten at korpset vil by på feiende og flott musikk så har vi også flere andre som skal bidra.

- Arnt Frodes orkester skal spille trekkspill og da blir det nok også anledning til å ta seg en svingom for de som vil. Videre skal Kirsten Heiszter framføre vårdikt og vi skal vise noen av de flotte vårbildene til Valborg Aalstad, sier Mogård-Larsen.

Flere musikkinnslag
Med på konserten denne gang blir også noen av kulturskolens dyktige elever. Et band bestående av Odin Brennhaug, Neringa Stankeviciute, Håvard Bringsli og Vegard Mathiassen Larsen skal framføre to sanger. Ingrid Kilvær Nilssen skal også synge en sang som hun spiller keyboard til.

Kristin Markås Mellingen har flere ganger opptrådt sammen med korpset. Denne gangen skal hun framføre to sanger sammen med korpsets faste gitarist Johnny Birger Hanssen i tillegg til at hun også skal synge sammen med korpset.

Kaker på billetten
Det koster bare 100 kroner å komme inn på konserten og da får du også kaker og kaffe med på kjøpet. Alle barn til og med grunnskolealder kommer også inn gratis. Prisen burde derfor ikke skremme noen fra å holde seg hjemme.