I disse dager pågår den årlige oktoberfesten i München som samler i overkant av 6 millioner besøkende, der rundt 1 million kommer fra andre land enn Tyskland. På ungdomshuset på Sør-Herøy må det derfor nødvendigvis bli en litt annen dimensjon over opplegget, men mye er allikevel på plass.

Herøy Musikkorps vil sørge for ompa-musikk og andre musikalske innslag før den lokale gruppa Tigers spiller til dans. Arrangørene er også i full gang med å forberede både mat og drikke.

Oppfordrer folk til å kle seg ut
For å lage litt stil over arrangementet håper arrangørene at folk dresser seg opp i kostymer som hører med til en skikkelig oktoberfest.

- Dette blir en aften som er full av overraskelser, underholdning, mat og drikke. Alle som vil delta må melde seg på, men dette vil vi annonsere senere.

- Vi håper at dette kan blir en årlig tradisjon og at dette er noe som folk setter pris på. Det er bare plass for rundt 140-150 på ungdomshuset så det er derfor viktig folk hiver seg rundt når påmeldingen starter, sier Roger Håland i arrangementskomiteen.