Inviterer til info-møte om demens

3_demensteam
Demensteamet i Herøy ved Rita Larsen og Turid Olaisen håper på bra oppmøte i storstua ved omsorgssenteret tirsdag 20. april. Da kan nemlig pårørende, naboer og venner til demente lære mer om hvordan de kan forholde seg når noen man kjenner rammes av demens.
Demensteamet har fått sykepleier Ann Marit Tverå, leder av Tjærahågen bofellesskap på Mo til å komme til Herøy for å øse av sin kunnskap.
 
Tjærahågen bofellesskap er sykehjem, men kun med tilrettelagte avdelinger for brukere med demens.
 
Har stor kunnskap
- Tverå har stor kunnskap om dette og var blant annet foreleser da vi tok videreutdanning om demens.
 
Hun skal holde på en liten time og fortelle om symptomer, hvordan man kan leve med sykdommen og hvordan omgivelsene skal forholde seg til en med demens.
 
Det er dessverre flere og flere som får denne sykdommen, forteller Rita Larsen og Turid Olaisen til Herøyfjerdingen.
 
Stort utbytte 
De tror både naboer, venner og ikke minst pårørende til personer med sykdommen vil ha stort utbytte av informasjonsmøtet.
 
Det blir også enkel kaffeservering under møtet som starter klokken 18. 00 og foregår i storstua i Herøy omsorgssenter.
 
Skyss
- Dersom noen trenger skyss for å komme seg på møtet er det bare å ringe enten Rita på telefon 95 82 09 46 eller Rigmor Knutsen på telefon 47 60 38 62.
 
Det blir også anledning til å stille spørsmål, avslutter Rita Larsen og Turid Olaisen som legger til at det ikke koster noen å delta på møtet.
 
Sammen med Rigmor Knutsen utgjør de demensteamet i Herøy.
3_demensteam
Rita Larsen (t.v.) og Turid Olaisen utgjør demensteamet i Herøy sammen med Rigmor Knutsen. Her holder de fram forsiden til kampanjeavisa om demens.

Annonser