Foredraget ”STAKKARS OSS”
Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da?

I dette foredraget tar Freddy utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med bøttevis av humor og selvironi inviterer han på en ærlig og brutal, men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette nye og energiske foredraget lærer tilhørerne effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og man begynner å ta ting for gitt.

Etter foredraget blir det kaffe med noe å bite i og muligheter for innspill til saker man mener det er viktig å jobbe fram politisk de neste årene. Arrangementet er åpent for alle begynner kl. 18.00.

Freddy Kjensmo
Freddy Kjensmo er en norsk komiker og forfatter.

Han var med på å etablere stand-up komedie i Norge på begynnelsen av nittitallet og regnes som en veteran blant norske stand-up komikere. Han har skrevet humortekster for Nytt på nytt, Reiseradioen og Nitimen på NRK, TV2, Hallo i uken, P4 og en rekke andre komikere. I tillegg er han forfatter av flere humorbøker. 

Han har de siste årene holdt over 700 foredrag for næringslivet og offentlige etater.

Det garanteres høy latterfaktor.