- Vi vil ha samlingene hver tredje mandag på Herøy omsorgssenter, slik at de gamle som bor der har mulighet til å sitte og se og høre på. Vi erfarte gjennom samlingene i høst at det er en fin måte å skape kontakt mellom generasjonene på, og et kjærkomment innslag i hverdagen til de som ikke kommer seg noe sted, opplyser menighetspedagog Trine Heggheim til Herøyfjerdingen.

- Babysang er beregnet på barn fra 0-1 år, men det er også mulighet til å ta med eldre søsken. Vi synger, spiller, forteller rim og regler og danser med barna. Musikk og dans stimulerer barnets utvikling og nærheten mellom foreldrene og barnet. Det er ingen krav til sangstemme! Syng med den stemmen du har! Sangene og bevegelsene er enkle, sier Heggheim.

- Samlingene starter kl. 11.30, og vi har først en halvtimes sangstund, før vi spiser en enkel lunsj sammen og lar praten gå. Kanskje de gamle kan få hilse på babyene? Omsorgssenteret stiller med te og kaffe – så tar dere med matpakke selv. Det vil ikke koste noe å delta.

- Vi satser på babysang tre mandags formiddager i vår, med mulighet for forlengelse hvis det er ønske om det. Samlingene kommer hver tredje uke, og datoene vi har planlagt i første omgang er 27. mars, 17. april og 8.mai. Møt opp ved hovedinngangen, så blir dere tatt imot der.

- Hjertelig velkommen – håper mange har lyst til å benytte seg av tilbudet! (Påmelding er ikke nødvendig, bare møt opp!), avslutter Heggheim.

Samlingene gjennomføres av menighetspedagog Trine Heggheim og medarbeider Ellinor Olsen.