Dønnahorn har gjennom flere år hatt stor suksess med sine flotte konserter der de sammen med sine musikkvenner har gledet et stort publikum. Kunstnerisk leder og primus motor Stein Ivar Mortensen ligger ikke på latsida og setter støtt og stadig opp flotte konserter i nærområdet. Denne gangen har han og hans samarbeidspartnere i Dønnahorn latt seg inspirere av Abba-feberen etter at film nummer 2 kom på kino i sommer og skal derfor framføre et 20-talls hits fra det populære bandet.

- Abba har voldsomt mange flotte låter i sin katalog så vi har derfor nok av låter å plukke fra. Dønnahorn består av rundt 30 musikanter og er også noe forsterket for anledningen med dyktige korpsmusikanter.  I tillegg til Dønnahorn har vi mange vokalister som ønsker å bidra så dette blir nok bra, sier Mortensen.

På plakaten har vi navn som Janne Johansen Kjellevold, Jill Larsdotter Lyngøy, Gro Blix Martinsen, Cecilie Skagen, Marthe Steinsdatter Bergmann, Andreas Carlsen, Hans Petters Kaggerund, Lea og Mathilde med flere. Disse skal inngå både som korister og synge solo under konserten.

Stein Ivar vil nok i tillegg til å dirigere også traktere bassen sammen med dyktige musikere i bandet. Alt tyder derfor på at det blir fullt trøkk i Dønnahallen når konserten kjøres i gang søndag 4. november 2018 kl. 17.00.

Billetter forhåndsselges på Spar Dønna og ved inngangen.

Thank You For The Music.jpg