Inviterer hele Herøy på internasjonal kveld

voksenopplaeringa
17. juni klokken 18 arrangerer Ann Kristin Lenning og Inge Olsen i Herøy og Dønna voksenopplæring i samarbeid med flyktningekonsulent Patrick Monaghan internasjonal kulturkveld i aulaen og hele Herøy er invitert.
Ann Kristin Lenning og Inge Olsen ved Herøy Voksenopplæring har sju ulike nasjonaliteter representert:
Litauen, Ukraina, Thailand, Filippinene, Kenya, Serbia og Eritrea.   Til sammen er det i dag rundt 20 elever ved Herøy voksenopplæring.   Presenterer sine hjemland - Vi skal by på underholdning og elevene våre skal presentere sine hjemland.   Det blir sang og dans vi ønsker på denne måten å presentere elevene våre og det mangfold av kultur og nasjonaliteter som vi har i Herøy.   Samtidig vil vi vise det gode samarbeidet vi har med Dønna Voksenopplæring, forteller Ann Kristin Lenning ved Herøy voksenopplæring til Herøyfjerdingen.   Patrick blir konferansierer  Den nye flyktningekonsulenten i Herøy, Patrick Monaghan, skal være konferansierer og dermed blir dette første anledning for mange til å gjøre seg kjente med ham.   Ann Kristin Lenning, Inge Olsen og Patrick Monaghan håper at mange av Herøys befolkning vil komme på arrangementet.   Og alle de som kommer får anledning til å smake mat fra de ulike landene som er representert ved voksenopplæringa.   - Det vil koste 100 kroner å komme inn, men da kan du spise og drikke kaffe på billetten, sier Lenning.   Hun legger til at noen av elevene ved voksenopplæringa er gift med norske og Lenning håper at også disse vil komme.   Og - hun håper også at folk med annen nasjonaltet som jobber ved blant annet Marine Harvest har lyst til å komme på den internasjonale kulturkvelden.   Noen spesielt inviterte - Vi vil invitere noen spesielt, som ordfører. rådmann, ansatte på NAV-kontoret og representanter fra bedriftene som har våre elever i språkpraksis, sier Ann Kristin Lenning.   Lærerne ved voksenopplæringa har også forberedt en lysbilde-presentasjon fra de ulike aktivitetene som Herøy voksenopplræing har hatt dette skoleåret.   Dermed blir det bilder fra både picnik-tur og ikke minst en vellykket fiskeaften.   Altså: 17. juni klokken 18.00 i Herøy sentralskoles aula.
voksenopplaeringa
- Velkommen til internasjonal kulturkveld 17. juni, sier lærere og elever ved Herøy voksenopplæring, sammen med flyktningkonsulent Patrick Monaghan (bak).

Annonser