”Naken og ærlig” skrev lokalavisa Oppland Arbeiderblad da Sørum ga ut plata ”Prøysen” i 2010.

Spiller mange instrumenter  Knut Anders Sørum synger og spiller selv både piano, pumpeorgel og kirkeorgel på albumet og i aulaen i Herøy skole i ettermiddag regner vi med at han vil traktere flere instrumenter.

Vi kjenner ikke til hvilke sanger som kommer på dagens konsert, mens på plata ”Prøysen” serverer Sørum blant annet ”Visa om løgna”, ”Spelldåsen”, ”Blåklokkevikua”, ”Ungkarssorg” og ”Trassvisa hennes Tora”.

Klikk HER for å se og høre Sørum synge "Du ska få en dag i mårrå".

Spennende så det holder ”Spennende blir det så det holder på Trassvisa hennes Tora, hvor inderligheten og redselen er til å ta og føle på, mens kirkeorgelsolo (!) og Jon Anders Narums gitarsolo løfter låten til voldsomme høyder.

Dette er flott, og Trassvisa ... framstår som et av albumets beste spor”, skrev avisa Oppland Arbeiderblad om plata.

Kjent fra TV For andre er kanskje Sørum mest kjent gjennom deltakelse i TV-programmene Melodi Grand Prix, The Voice, Beat for Beat og Allsang på grensen.

Det er med andre ord en både velkjent og erfaren entertainer som går på scenen i ettermiddag.

Ring for buss-skyss Arrangøren Herøydagan opplyser at det er satt opp buss, slik at alle som ønsker kan komme seg både til og fra konserten.

Dette er en handicap-buss, og det er derfor ingen utfordring om en sitter i rullestol eller ei.

150 kroner For å avtale kjøring, kontakt Sissel 97 59 47 18 eller Britt Anne 48 24 66 40, opplyser Sissel Eide Knutsen i Herøydagan til Herøyfjerdingen.

Billettprisen er 150 kroner.