Da renholdspersonalet kom til Herøyhallen i morges oppdaget de at inngangsdøra til aulaen og døra til Herøyhallen var brutt opp. Det er ikke oppdaget at noe er stjålet i forbindelse med innbruddet. Ubehagelig
Renholderne Synøve Larsen og Linda Mathiassen synes det var ubehagelig å finne dørene åpne. Man vet jo aldri om det fremdeles er noen inne i lokalet når man finner dørene brutt opp sier de til Herøyfjerdingen.

Etterlyser vitner 
Skolens rektor Lars Olav Mogård Larsen oppfordrer alle som har sett eller hørt noe mistenkelig om å melde fra til skolen eller politiet. Det ble observert skuddlignende smell fra området rundt kl. 23.00 i går kveld og det ble samtidig også hørt en bil som ruset motoren.

Samlingsplass
Det er ofte mye folk samlet rundt Herøyhallen og dette fører dessverre også til at det blir gjort en del hærverk. For ca en måned siden ble vinduene knust  i samme døra som ble brutt opp i går kveld.

- Slike episoder er selvsagt uheldig og medfører også store unødvendige kostnader som kunne vært brukt til andre ting, sier rektor Larsen.

Han oppfordrer foreldre, trenere og andre voksne om å følge bedre med på hva som skjer i området, for på denne måten å få stanset hærverket.