Astrid Urdahl har helt siden de første tamilske familiene kom til Herøy alltid vist en spesiell omsorg for de utenlandske familiene vi har i Herøy.

Mye godhet Spesielt har hun hatt mye godhet å gi flyktninger og andre tilflyttere som har hatt det vanskelig.

I begrunnelsen som ordfører Arnt Frode Jensen i går kveld leste opp heter det blant annet at Astrid Urdahl har fått tittel som både bestemor og tante, og hun har ivrig tatt del i inkluderingen av våre nye bordere.

Inviterer på middag "Hun inviterer på middag og kjøper julepresanger, og er ikke redd for å gå i spissen for det viktige arbeidet som inkludering er.

Astrid har hatt som oppgave gjennom sin jobb ved omsorgssenteret å være fadder for flyktninger i språkpraksis.

Dette er en oppgave hun har tatt på strak arm.

Hun har også vært flink til å integrere flyktningene i vårt lokalsamfunn ved å ta dem med på Herøydaga, konserter og andre arrangementer.

Derfor er det meget fortjent at det er Astrid Urdahl som i dag mottar denne inkluderingsprisen"; sa ordfører Arnt Frode Jensen ved avslutningen av "Innflytterdagen" onsdag. -------------------------------------------------------------------- KRITERIER FOR INKLUDERINGSPRISEN: Inkluderingsprisen  kan gis til en herøyfjerding eller en innflytter.

Vedkommende skal ha utmerket seg med frivillig innsats og engasjement på en slik måte at det er skap trivsel og deltakelse for flere i lokalsamfunnet.

Skapt trivsel Herøyfjerdingen skal ha utmerket seg med sin innsats overfor en eller flere innflyttere på en slik måte at det er skapt trivsel og Herøy er blitt kjent som et godt sted å flytte til.

Personen har informert og engasjert innflyttere til deltakelse og trivsel, eller bidratt til å legge til rette for innflyttere i Herøy.

Tar godt imot Prisen skal synliggjøre viktigheten av at innflyttere engasjerer seg i lokalsamfunnet og at beboere tar godt mot sine innflyttere.

Prisen skal gis på grunnlag av aktiviteter i egen regi eller gjennom en lokal forening.