Informasjon fra Utstyrsbanken

Utstyrsbanken logo NY

Utstyrsbanken i Herøy informerer om sitt tilbud.

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og utstyrsbanken gjør seg klar for nok en sesong der flere blir hjemme og tar ferien i nærmiljøet. Utstyrsbanken ønsker å bidra til at flere kan få oppleve naturen og alt det vakre Helgelandskysten har å by på.

I år blir det dessverre slik at vi ikke har mulighet til å låne ut sykler. Syklene har behov for større vedlikehold, og styret i utstyrsbanken jobber med en løsning på dette. Dersom vi skal låne ut utstyr må vi kunne føle oss trygge på at utstyret er i forsvarlig stand. Derfor blir det ikke mulig å låne ut sykler fremover.

Resten av utstyret er tilgjengelig for utlån på Herøy ASVO. Her er det turutstyr for enhver smak, for deg som vil gå langt, og for dere som kanskje bare vil slå opp et telt bak huset. ASVO er åpent mellom 08.00 og 15.00 alle hverdager i hele sommer. Husk å levere tilbake utstyret innenfor tidsfristen, i god stand, og opplys om du opplever mangler eller feil.

God tur og god sommer!

Litt om Utstyrsbanken
Utstyrsbanken i Herøy er en forening som ble startet i 2013, med det formål å gi alle barn og ungdommer i Herøy like muligheter til å delta i de aktiviteter som lokalsamfunnet tilbyr. Foreningen vil arbeide for sosial utjevning mellom barn og unge, og jobber aktivt for økt aktivitet blant unge.

Annonser