«Nissetusseland» på TV og radio i dag

Øving 28

NRK Nordland var på Herøy i går og laget reportasje om det nyskrevne julespillet Nissetusseland som har premiere fredag 1. desember. Det blir sending både på radio og TV i dag.

Forfatter Ove Røsbak og musiker Reidar Moursund står bak det nyskrevne julespillet «Nissetusseland». Røsbak har skrevet manus og sangtekster, mens Moursund har skrevet musikken.

Planen var at NRK Nordland skulle komme til Herøy tirsdag 28. november for å lage reportasje både på TV og radio om det nyskrevne julespillet. Et mistenkelige dødsfall på Mo i Rana førte imidlertid til at reportasjetemaet ble omdirigert dit. I går var imidlertid NRK på Herøy og laget reportasje om julespillet.

Det blir innslag på radiosendinga fra NRK Nordland en gang mellom klokka 14 og 15 i dag og TV-innslag på distrikssendingen i kveld klokka 19.45. Denne sendes en time senere enn vanlig på grunn av V-cup i skiskyting.

Trykk her for å høre innslaget som var på radio.

Alvorlig tema
Uten å røpe for mye kan vi avsløre at julespillet har et alvorlig tema. Vi blir tidlig kjent med Robert som blir plaget av en gjeng større gutter. En jentegjeng spionerer på dem og involverer Roberts onkel Knut og lærer Cathrine for å få en slutt på dette. Knut er bonde og er nylig blitt enkemann, og tiden fram mot jul er derfor ekstra tung. Fjøsnissen på gården hans ser at her trenger Knut hjelp for å få gården i stand til jul, men oppgaven er for stor for Fjøsnissen alene. Derfor må han ha hjelp av noen andre nisser og tusser for å greie dette.

Hvordan går det med Robert som blir plaget, og blir det jul på gården til Knut?

Forestillingen blir spilt fredag 1. desember kl. 18.00 og lørdag 2. desember kl. 15.00

Lurt å forhåndskjøpe billetter
Herøy skoles aula har begrensede antall plasser og selv om det skal være to forestillinger kan det være lurt å sikre seg billetter på forhånd. Disse kan du kjøpe på  Spar Herøy og Mix-kiosken på Herøy. 

Trykk her for å lese programheftet til julespillet.

Her kan dere se noen filmklipp og bilder fra øvingene.

Foto og video: Privat

Øving 28
Det nærmer seg nå innspurten før premieren på Nissetusseland. I dag blir det innslag på både radio og TV om det nyskrevne julespillet.
Øving 28
Her er det nissedans som øves inn.
Øving 28
Det er mange flotte scener i Nissetusseland.

  1 / 4 
 
Øving til Nissetusseland 
Øving til Nissetusseland
Her er det nissedans som øves inn.
 


Annonser