Mange på foredrag om høysensitive barn

Foredrag om høysensitive barn

Sist mandag arrangerte Herøy bibliotek et foredrag om «høysensitive barn» med forfatteren og journalisten Birte Svatun. Stor oppslutning førte til at foredraget måtte flyttes fra biblioteket til Herøy skoles aula.

- Herøy folkebibliotek har et samarbeid med våre nabobibliotek, som har fått navnet «Skjærgårdsbibliotekene.  Det var under denne paraplyen vi klarte å få tak i Birte Svatun.

- Birte bodde hos en venninne på Dønna, men kunne også fortelle at hun hadde feriert noen dager på Herøy, for noen år siden.

- Birte er forfatter og journalist og skulle holde et foredrag om høysensitive barn. Det ble hele 44 personer som valgte å tilbringe en times tid sammen med oss, og antallet fremmøtte gjorde at biblioteket valgte å flytte foredraget til Herøy skoles aula.

- Birte har skrevet flere bøker både for barn og voksne, men dette var hennes første foredrag om akkurat dette temaet.  Det var en lydhør forsamling som hovedsakelig bestod av lærere og barnehageansatte, men også flere andre interesserte.  De som kom fikk med seg og diskuterte ivrig Birtes bok og observasjoner. Det var en fornøyd gjeng som ruslet hjem i et fantastisk høstvær, skriver biblioteksjef Roar Aune til Herøyfjerdingen.

Foto: Roar Aune

Foredrag om høysensitive barn
En lydhør forsamling fikk med seg foredraget om høysensitive barn av Birte Svatun mandag kveld.

Annonser