Konsert med Arvid Martinsen på Etcetera

ellen-agnete-og-arvid-

Lørdag 20. mai blir det konsert i butikken til Tommy Eide klokken 18.00 med Arvid Martinsen og Ellen Agnete Brygfjeld.

På konserten får dere høre hans egne låter med norske tekster av Ellen Agnete Brygfjeld og ham selv. De byr på sin livserfaring og åpenhet rundt psykisk helse med humor og selvironi.

Det koster 100,- kroner å komme inn og dette går uavkortet til artistene.

Kaffemaskinen er klar for misbruk, isdisksen er full og om det er bra vær så er det grillmulgheter utenfor butikken for dem som vil nye medbrakt. Dørene stenges sent så da er det bare å forberede seg på en tv-fri lørdagskveld med mange hyggelige Herøyfjerdinger og andre flotte folk, opplyser Tommy Eide.

Arvid Martinsen
Arvid Einar Martinsen er en norsk trombonist, gitarist, festivalarrangør, komponist, sanger, bandleder for pop, jazz, korps og storband. Han er bosatt med familie i Brygfjelddalen i Hemnes kommune.

Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole (1979), og var i studietiden og etterpå freelancemusiker i Oslo. Han jobbet i Radiostorbandet, Kringkastingsorkestret, satt i orkestert ved Spellemansprisutdelinger og de norske Melodi Grand Prix-programmene i og flere andre TV-programmer med orkestre.

Han jobbet også ved hovedstatens platestudioer og var musiker på Oslo Nye Teater, Det Norske Teater og Den Norske opera. Han var også med på Oslo Filharmoniske Orkester USA-turne i 1978. Derpå ble Martinsen engasjert i Forsvarets distriktsmusikkorps Nord-Norge (Harstad, 1981-94), og gav samtidig ut CD-en "It's Just A Game" (utgivelse 1981). Tittel-låta var i mange år kjenning for Radiobridgen på NRK og likeledes for den daglige konkurransen i NRK-Nordland.

Han har bidratt på en rekke utgivelser ellers, blant annet på Halvdan Sivertsens Utsikt minus innsikt (1975). Han har gitt ut CD-ene "Kom å HørPå" med egen musikk og tekster av hans samboer Ellen Agnete Brygfjeld - "Fin Cafe" med egne tekster og musikk hvor han i tillegg synger selv.

Martinsen fikk 5. desember 2012 Hemnes kommunes kulturpris for sitt virke i kommunens kulturliv. Han har også fått både Vefsn Kommunes kulturpris og Haneprisen i Mosjøen.
Kilde: Wikipedia

De siste årene har prisvinneren også vært åpen om at han har bipolar lidelse, og han har blant annet holdt konserter til inntekt for Mental helse.

 

ellen-agnete-og-arvid-
Lørdag 20,. mai blir det konsert med Arvid Martinsen og Ellen Agnete Brygfjeld på Etcetera botanisk utskeielser m.m.
arvid-martinsen-1-250
Arvid Martinsen er blant annet kjent som en dyktig trombonist.

Annonser