Mye folk på julegrantenning og julemesse

Julegrantenning og julemesse 2016_salget er i gang

Søndag ble julegrana tent på torget og støtteforeninga for idrettslaget arrangerte sin årlige julemesse i Herøyhallen. Mye folk og godt salg førte også i år til kjærkomne penger til idrettslaget.

Søndag var det første søndag i advent og tradisjonen tro ble julegrana tent på torget. Fint vær førte til at mange møtte opp på torget for juletregang og sang av julesanger til tonene fra Herøy Musikkorps.

En av ildsjelene i støtteforeninga Heidi Nilsen sier at hun er godt fornøyd med årets messe.

- Vi fikk inn brutto kroner 63 000 på de rundt to timene messa varte, noe som er et par tusen kroner mindre enn i fjor. Til tross for at det har blitt flere julemesser de siste årene er det jo hyggelig at resultatet blir så bra hvert år. Vi opplever en stor positivitet til julemessa blant folk og det er jo hyggelig, sier Nilsen.

Mange premier
Loddsalget under årets messe brakte alene inn 20 000 kroner og Heidi er imponert over at så mange kjøper lodd.

- Vi har mange flotte gevinster, men jeg har inntrykk av at de fleste kjøper lodd for å støtte idrettslaget. Det er jo et formidabelt loddsalg når en tenker på at de fleste loddene selges i løpet av en og en halv time, sier Heidi.

Heidi benytter også anledningen til å takke alle bedriftene som har sponset dem med flotte premier. 

- Alle bedriftene i Herøy er veldig flinke til å støtte oss og jeg vil også takke alle foreldre og andre for all støtte i forbindelse med årets julemesse, avslutter Heidi Nilsen.

De driftige damene i Støtteforeninga for idrettslaget tildeler hvert år kjærkomne midler til de mange aktivitetene i idrettslaget. De ønsker også nye medlemmer i støtteforeninga hjertelig velkommen slik at det blir enda flere som kan bidra med produkter til messa.

Alt av overskudd på messa blir tildelt idrettslaget og blir omsatt i aktivitet til barn og ungdom i idrettslaget.

På filmklippet under spiller Herøy Musikkorps «Santa Claus Is Coming to Town» eller «Julenissen kommer i kveld» på norsk.

Julegrantenning og julemesse 2016_salget er i gang
Det var god omsetning under årets julemesse i Herøyhallen.
Julegrantenning og julemesse 2016_premiebord
Det var mange flotte premier som var gitt til lotteriet.

Annonser