- Ja, vi er bra fornøyde. Vi spilte en kamp uavgjort og tapte to med 0 - 1, den ene etter straffespark og den andre på corner.

Startet med 1 -1 Og vi spiller uavgjort 1 - 1 mot Nesna som vant gruppa vår.

Og den kampen burde vi vunnet, oppsummerer den ene av lagets to trenere Arnt Ståle Solem etter helgens kvalifisering i Nordlandshallen.

Den andre treneren er Bjørn Are Hansen.

Solem trekker blant annet fram at laget scoret et fint spillemål mot Nesna og hadde en rekke gode sjanser til å avgjøre kampen.

Straffespark imot Mens Nesna hadde kun et skudd mot mål, før de fikk straffespark helt mot slutten av kampen. Et straffespark som endte i kampens eneste scoring.

- Vi hadde likevel en gedigen sjanse for åpent mål et minutt før slutt. At vi ikke vant kampen må vi bare ta på egen kappe, sier Solem til Herøyfjerdingen.

Kampen mot Nesna gikk klokken ni lørdag morgen. Klokken 14 var Innstranden motstander.

To ulike lag - Vi hadde sett dem spille kvelden i forveien og ble ikke spesielt imponert.

Men vi visste ikke at de hadde med to lag, og mot oss var det et helt annet mannskap de stilte med.

Vi ble litt tatt på senga, men guttene var godt med. Innstandas scoring godt tre-fire minutter før slutt og det var alt i alt fortjent at de vant.

- Men mot Nesna igjen stilte Innstranda med samme lag som kvelden før.

Nesna vant Det gjorde at Nesna vant kampen og dermed puljen greit, ettersom de også slo Bosmo 2 - 0, sier Arnt Ståle Solem.

FK Herøy/Dønna tapte også 0 - 1 mot Bosmo, etter en kamp hvor lite stemte. Her var det til slutt en markeringsglipp på en corner som avgjorde kampen til Bosmos fordel.

Godt utbytte Treningsmessig mener han laget hadde godt utbytte av helgen.

- Vi syns guttene klarte seg godt og med litt mer tur kunne vi gått videre. Det er små marginer som skiller, avslutter Arnt Ståle Solem.