Idrettslaget takker for fantastisk støtte

Julemesse i Herøyhallen 2019_støtteforeninga

Støtteforeningen for Herøy idrettslag har nylig bidratt med kroner 55 000 i støtte til idrettslaget etter å ha arrangert kreativ «julemesse». Leder Aiste Knutsen setter naturligvis stor pris på denne støtten 

Aiste roser støtteforeninga for at de har klart å samle inn så mye penger til tross for at den tradisjonelle julemessa måtte avlyses som følge av koronapandemien.

- Dette viser at herøyfjerdingene er svært interessert i bidra til støtteforeningas arbeid og samtidig støtte idrettslaget. Jeg er imponert over den innsatsen som har blitt lagt ned av foreninga for å få solgt både lodd og andre produkter. På vegne av idrettslaget takker jeg for denne fantastiske støtten og takker alle i støtteforeninga og alle som har kjøpt lodd eller kjøpt noe av det som ble solgt. sier leder Aiste Knutsen i Herøy idrettslag.

Glad for å bidra med støtte til barn og unge
- Vi er glad for å bidra til at barn og unge har mulighet til å være med på idrett i Herøy kommune. Selv om det ikke ble den vanlige julemessen som vi ønsket oss er vi glad for at vi fikk muligheten til bidra med sponsormidler dette året også. De fleste pengene fikk vi inn på loddsalg, kaffebrød og lefsesalg, men vi har også solgt litt håndarbeid. Det var en stor utfordring å finne en god løsning på hvordan vi skulle håndtere salget, men vi klarte det. I 2020 har det vært rundt 12 personer som har vært med i foreninga. Vi håper at 2021 blir et bedre år på alle måter, sier leder i støtteforeninga Johanne Solem.

Støtteforeningen består for tiden av disse flittige damene:
Johanne Solem, Heidi Nilsen, Ann Kristin Sjåvik, Hilde Olsen, Ragnhild Larsen, Inger Meyer, Astrid Reinertsen, Sonja Salamonsen, Marit Pettersen, Lise Theimann, Torill Hanssen og Rita Hjelmseth.

Julemesse i Herøyhallen 2019_støtteforeninga
Her er et arkivbilde fra 2019 der de fleste i foreninga er samlet.
Aiste Remeikaite
Leder i Herøy idrettslag Aiste Knutsen takker støtteforeningen for at de bidrar med kjærkommen støtte til idrettslaget.

Annonser