Jubileumsarrangementet starter med rebusløp med oppmøte kl. 12.30 utenfor Herøyhallen. Alle oppfordres til å delta og det trekkes også ut en flott premie blant de som deltar.

Klokken 14.00 blir jubileumsshow med underholdningsinnslag og diverse aktiviteteter som blir ledet av den dyktige imitatoren Kasper Foss. Dilana Holstad skal framføre et dansenummer sammen med sine dansevenner før det blir sang og musikk av både kulturskolen og andre dyktige sangere.

Herøymarsj med nyskrevet musikk
I tidligere tider var det en tradisjon å gå Herøymarsjen når det skulle feires. Gunn Lise B. Hansen har satt seg inn i marsjen og instruert noen skoleelever til å gå marsjen. I den anledning har kulturskolerektor, musiker og komponist Reidar Moursund laget en egen Herøymarsj som skal framføres for første gang. Kankje kan dette igjen bli en fast tradisjon når det skal feires i tida framover.

Boblefotball med Kasper Foss
Idrettslaget har vært så heldig å få den dyktige imitatoren Kasper Foss til Herøy. For å lage show har de også kjøpt inn utstyr for å spille boblefotball. Arrangørene vil ordne med lag og Kasper skal selvsagt kommentere. Dette vil nok garantert få fram latteren og det blir nok ikke siste gangen disse draktene blir tatt fram.

Gratis mat
Etter underholdningen serveres det gratis grillmat og kake til alle sammen. Marine Harvest sponser med laks og Spar Herøy med kjøttmat.

Nedenfor kan dere se en filmsnutt fra TV2-Sporten med Kasper Foss.