Leder av Showtime-orkesteret, Arvid Martinsen, har mange dyktige unge sangere som han kan reiuse rundt med. I Herøyhallen lørdag deltok unge "idoler" fra Hattfjelldal, Sandnessjøen, Mo, Herøy og Brønnøysund.

Og, uten å trekke fram noen spesielle prestasjoner, var det kanskje likevel Herøys egen Øyvind Ottesen som på flere måter stjal showet. Både med sin friske framføring av "We are the shampions" av The Queen,men ikke minst ved å lede an i dansen til låten "The ketschup song". Dermed våget flere ungjenter seg fram foran scenekanten for å gjøre de velkjente armbevegelsene. Øyvind fikk også lov til å "stjele" oppmerksomheten i finalen på konserten da han ledet an i reprisen på "We are the shampions". Sist gangen med alle de andre "idolene" bak seg på scenen.

Også Svein Helge Eriksen fra Øksningan i Herøy gjorde en fin opptreden lørdag. Maja Gjengaar (bilde nummer to til høyre) og Karoline Johansen, begge fra Herøy, var lånt inn som gjesteartister denne gangen. De fikk begge vist hvilke dyktige sangere de er og ikke minst at de har potensiale til å nå lengre. Karoline var for øvrig med i TV2\'s "ekte" Idol og hun kom også blant de 50 beste.

Idolkonserten ble på en dyktig og morsom måte ledet av Ulrikke Albrigtsen og Martin Grønbech fra 10. klasse ved Herøy sentralskole. De både sang og showet og gjorde sitt til at stemningen i hallen var lett og ledig. Rundt 300 tilhørere, mange naturlige nok svært unge, lot seg begeistre av flinke sangere.

Senere på kvelden spilte Showtime-orkesteret til dans i hallen og innpå 400 betalende gjester koste seg med fin musikk. Også her slapp gjesteartister fra Idolkonserten til.