2012 var et år hvor Herøy kommune ble lagt merke til både nasjonalt og internasjonalt og kommunen fikk flere utmerkelser for sin innsats. Vi ble tildelt fornyingsprisen av Fylkesmannen og fikk pris fra Europarådet som Europas 3. mest nyskapende kystkommune. NHO kåret også vår kommune til Nord-Norges beste næringskommune. Det ble bygd flere nye boliger og folketallet økte mye for tredje år på rad.

Nå er det viktigst av alt at vi tar godt vare på innbyggerne i kommunen. Fornøyde innbyggere og foreldre som skryter av hjemplassen sin er den beste måten å få ungdom, slekt og venner til å ønske å bli boende i Herøy eller å flytte hjem igjen.

Det er viktig å finne ut av hva som er bra i Herøy, hva det er vi setter pris på, som bokommune, som arbeidskommune eller som næringsutviklingskommune.

På denne måten kan vi kanskje klare å få 1750 gode ambassadører for Herøy som forteller hva som er bra i vår kommune til andre. Da får vi bolyst og tilbakeflytting

Det er også viktig å vite hva som ikke er bra her slik at vi kan fokusere på å bli bedre på det som ikke fungerer bra nok.

Vi ber derfor alle Herøyfjerdingens lesere til å svare kort på spørsmålene dere finner på linken nedenfor. (Vi beklager at Alstahaug kommune har fått kommunenavnet sitt skrevet feil i undersøkelsen.)

Trykk her for å svare på undersøkelsen

Som en takk for at dere hjelper oss vil vi senere invitere dere på en koselig tilstelning med noen positive overraskelser.