Husk aktivitetsdagen lørdag

fysak2
Aksjonskomitéen for FYSAK Herøy satser på at så mange herøyfjerdinger som mulig skal ut og i aktivitet lørdag. Det er nemlig Herøys egen aktivitetsdag.
Førstkommende lørdag skal alle herøyfjerdinger være fysisk aktive. Det er i alle fall målsettingen til gjengen i FYSAK Herøy.
 
- Friluftsliv er helsebringene og turer i folks nærmiljø egner seg utmerket til å styrke folkehelsen, sier Jan Nikolaisen, Alfhild Karlsen, Siv Nilssen og Svein Cato Jakobsen.
 
De danner aksjonskomiteen for Herøy aktivitetsdag som er kommende lørdag.
 
 
FYSAK Herøy ønsker flest mulig herøyfjerdinger ut på denne dagen. Hovedmålet er nemlig å motivere til økt fysisk aktivitet.
 
- Du bestemmer selv hvilken aktivitet du vil utøve: Sykling, gange, postkassetrim, fjelltur eller liknende.
 
Samling ved skolen
Mellom klokken 12 og 14 serverer vi kaffe med noe attåt ved Herøy sentralskole, sier den muntre gjengen som også oppfordrer folk til å bruke en av de mange løypene i nærområdet.
 
Eller folk kan nøye seg med å komme til samlingsplassen ved skolen. Hensikten er å få folk ut.
 
- FYSAK Herøy har tidligere hatt en trimdag opp Åkvikfjellet, kombinert med premieutdaling for postkassetrimmen. Denne gangen ønsker vi å få med også de som ikke kan gå i fjellet, sier FYSAK-gjengen.
 
Premieutdeling
Ved sentralskolen blir det utdeling av premier til de mest aktive postkasse-trimmerne for 2008.
For de som ikke bor slik at de kan delta på samlingen ved sentralskolen, gjelder oppfordringen om å ta en trimtur i egen krets.
 
 
Løyper i alle kretser
I alle kretsene av kommunen er det nemlig egne postkasse-løyper.
 
- Ikke la været være en hindring for å komme seg ut lørdag, oppfordrer gjengen i FYSAK Herøy som håper på god deltakelse på Herøys egen aktivitetsdag.
 
I fjor vår nedsatte rådmann Roy Skogsholm FYSAK-gruppen som skal sette i gang ulike trimaktiviteter i Herøy, samtidig som han satte av 20.000 kroner til formålet.
fysak2
FYSAK HERØY vil ha herøyfjerdingene ut i aktivitet på lørdag. Fra venstre Alfhild Karlsen, Siv Nilssen, Jan Nikolaisen og Svein Cato Jakobsen.

Annonser