Husk abonnementet

sommerutgaven_01
Herøyfjerdingen er tilbake igjen for fullt og i startgropa til en meget spennende prosess. Blant annet må du huske å betale for abonnementet dersom du ønsker å motta papiravisen.
Som de fleste nok har merket kommer ikke alle sakene fra papirutgaven på nettsiden, og det samme gjelder også motsatt vei.   Så dersom du ikke skal gå glipp av noe, bør du abonnere på papirutgaven.   Betalingsfrist for å motta de to siste utgavene i 2009 er 1. oktober.   Utflyttede herøyfjerdinger eller andre interesserte kan ta kontakt med Herøyfjerdingen eller servicekontoret for å abonnere.   I løpet av kort tid vil det dukke opp annonser her på nettsiden. Og det vil også bli annonser i papirutgaven, den første kommer rundt 1. november.   Dersom du - som privatperson eller som næringsdrivende - ønsker å annonsere i Herøyfjerdingen er det bare å ta kontakt:
(91 37 82 43 eller post@heroyfjerdingen.no)   Informasjonsmedarbeideren skal jobbe i full stilling - dels med å legge om kommunens nettside og dels med Herøyfjerdingen.   Utvidelsen av stillingen skal finansieres med annonser og ved tegning av abonnementer.   Derfor håper vi at flest mulig at innbyggerne fortsatt ønsker å motta papirutgaven. Og benytter innbetalings-blanketten som fulgte med sommerutgaven.   Det koster 150 kroner for resten av året, mens det for 2010 vil 300 kroner for de fem utgavene som da kommer.   Annonsepriser NETTUTGAVEN: Pris per uke næringsliv: Store næringer: Kr. 600,- (kr. 300 for avtaler over fire uker eller mer) Småbedrifter: Kr. 400,- (Kr. 200 for avtaler over fire uker eller mer) Lag/Foreninger/organisasjoner: Pris kr. 100 per uke   PAPIRUTGAVEN: Priser næringsliv: Helside: kr. 1000,- Halv side kr. 550,- ¼ side: kr. 390,- 1/8 side: kr. 220,-   Papirutgaven – priser småbedrifter/private: ¼ side: 220,- 1/8 side: kr. 110,-   Herøyfjerdingen som gave? Hvorfor ikke gi Herøyfjerdingen i gave til utflyttede herøyfjerdinger?   Herøyfjerdingen ønsker å nå så mange som mulig, og dermed også holde kontakten med utflyttede herøyfjerdinger. Med Herøyfjerdingen holder utflyttede seg oppdatert på det som skjer i Herøy.   Ta kontakt med servicekontoret på 750 68 000 eller Herøyfjerdingen direkte på 91 37 82 43.  
sommerutgaven_01
Sommerutgaven av Herøyfjerdingen.
blankett
Bruk innbetalingsblanketten som fulgte med sommerutgaven.
heroeyfjerdingen
Nettutgaven tar ikke opp de samme sakene som papirutgaven.

Annonser