- Vi samles til sosialiseringstreninger med hundene. Her trener vi på det vi ønsker med flere hunder til stede slik at hundene våre blir vant til å se og være i nærheten av andre hunder og skal likevel lære å adlyde sine eiere, sier Ann-Karin Endresen til Herøyfjerdingen.

 

Trener hundene
- Vi trener både på grunnleggende kontakttrening, hverdagslydighet, utstilling og det en ellers måtte ønske. Og det viktigste av alt; alle er velkomne.

 

- Har du en hund som du synes bjeffer mye, er lite sosialisert, aggressiv, snill, (u)lydig, godt premiert eller hva det enn skulle være, er du og din hund velkommen uansett. Vi diskuterer tips og erfaringer, og kan med det kanskje lære av hverandre, sier Ann-Karin Endresen.

 

Startet 19. januar
- Vi har hatt disse treningene omtrent hver helg siden den 19.januar i år og det har vært veldig trivelige og lærerike dager.

 

- Til å begynne med var vi bare samlet på lørdager, men nå er det fritt frem for alle å komme både lørdag og søndag om de vil. Det koster ingen ting å være med og både vi på to og de på fire føtter har bare godt av litt sosialisering, sier Ann-Karin.

 

Egen facbookgruppe
- Vi har dannet en facebookgruppe som heter ”Hundeeiere i Herøy” der vi deler informasjon som om eventuelle ekstra treninger, kurstilbud via Ytre Helgeland Hundeklubb eller andre hundeklubber i nærheten tips osv. Meld deg gjerne inn.

- Ta med deg hunden din, godbiter, hundeskitposer og godt humør, og kom på parkeringsplassen å trene sammen med oss. Vi har alle noe å lære av hverandre eller lære bort til hverandre, avslutter hundeeier Ann-Karin Endresen.