I fjor var det det Kristian Fr. Figenschow jr. som var leid inn for å krydre kulturkvelden med sine ablegøyer. Dette var en stor suksess og herøydagskomiteen satser også i år å få trimmet lattermusklene under kulturkvelden.

Tore Skoglund kjenner nok de fleste som har levd en stund fra sitt årelange samarbeid med Arthur Arntsen som «Oluf» og programserien «Du skal høre mye» på NRK fra Rorbua i Tromsø. Frithjof Nordnes er en kjent revyskuespiller som er født og oppvokst i Mosjøen, men som nå bor i Lødingen. Mange kjenner han nok best som «Joffen» i duoen «Joffen og Laffen» som herjet landsdelen og landet for noen år siden. På bildet opptrer han med figuren «Karl Oskar» som er en meget frittalende læregutt som Skoglund har slitt med i rundt 30 år.

I tillegg til show med Skoglund og Nordnes skal også kulturkvelden denne gangen være en mønstring for det lokale og regionale kulturlivet. Kirsti Iversen har også denne gangen sagt seg villig til å sy sammen et program for kulturkvelden og det setter styret i Herøydagan umåtelig pris på.

- Det er ikke så mye av programmet som er klart enda, men det blir nok flere trivelige gjensyn med det som har skjedd i kulturlivet det siste året. Øyvind Ottesen skal også i år synge for oss med sin mektige stemme. I likhet med tidligere år blir det nok mye sang og musikk og kanskje også et revynummer og litt dans. Ellers starter kulturkvelden også i år med utdeling av diverse priser og en presentasjon av årets Herøydagskunstner, sier Iversen.

Spennende program
Årets Herøydager starter i år med en spektakulær skjærgårdskonsert ute i Skibbåtsvær og hovedkomiteen melder om at det allerede er solgt svært mye billetter til konserten. Det er den utflyttede herøyfjerdingen Alf Knutsen som har ideen til denne konserten. Han forteller til Herøyfjerdingen at han lenge har hatt lyst til å få til en konsert med to av de største sangtalentene fra Herøy. Både Eva Gullvåg Aasgaard Wermuth og Øyvind Ottesen har ved flere anledninger imponert med store sangprestasjoner og nå får vi altså oppleve dem sammen i helt spesielle omgivelser langt ute i havgapet. Det er satt opp to konserter torsdag 28. juni 2018.

Lørdag 30. juni 2018 år kommer det kritikerroste showet «The Johnny Cash Roadshow» til Herøydagan og skal sørge for skikkelig stemning i Herøyhallen. Dette er det eneste Johnny Cash showet i verden som har velsignelse fra Cash-familien selv og publikum må i følge reklamen forberede seg på et musikalsk eventyr med en imponerende produksjon.

Herøydagan arrangeres fra 28. juni til og med 1. juli 2018.

Trykk her for å kjøpe billetter på Ticketmaster.