Humørsprederne sang inn CD

2_humoersprederne
I dag mandag møtte en spent 2. klassegjeng opp på skolen. Oppdraget var klart: Elevene skulle spille inn sin egen "Humørspredersang" på cd, og det i et ekte studio.
I snart halvannet år har denne gjengen møtt opp en gang i måneden på Herøy omsorgssenter og hatt forskjellige aktiviteter.

Stor betydning I løpet av denne perioden har det gått opp for ungene hvor stor betydning deres nærvær har vært for svært mange av beboerne der.

- Ekstra stas var det selvsagt da NRK Nordland kom på besøk og fulgte oss en hel skoledag. (Se "Relaterte nyheter")

Elevene fikk oppleve å se seg selv på Nord-Nytt, Riks-TV og til og med på Super-Nytt, barnas egen nyhetskanal på NRK3.

Enda mer bevisste Dette bidro til at de ble enda mer bevisste på hvor viktig og bra det er å gjøre noe positivt for andre, forteller lærer Henny Jørgensen til Herøyfjerdingen.

Alt dette førte til at klassen bestemte oss for å lage sin egen "Humørspredersang" som kunne fortelle andre litt om det elevene syntes var viktig.

Årets julegave Engasjementet i klassen var stort og det gikk ikke lang tid før forslaget om å spille dette inn i studio ble lansert. "Årets julegave" til mamma og pappa.

- Vi tok kontakt med kulturskolerektor, og Reidar var ikke tung å be. I dag gikk drømmen i oppfyllelse!

Stolt gjeng Det var en stolt gjeng som med rette kunne si at nå hadde de spilt inn sin første cd, forteller Henny Jørgensen videre.

Fredag 10.desember skal ”Humørsprederne” på nok et besøk på omsorgssentret. Denne gangen skal de bake pepperkaker.
2_humoersprederne
"Humørsprederne" har laget sin egen CD-innspilling i kulturskolens lydstudio.

Annonser