Humørsprederne på omsorgssenteret

5_humoerspreder1
1.årstrinn ved Herøy sentralskole har startet sin egen elevbedrift, populært kalt "Humørsprederne". En gang i måneden pakkes skolesekkene og skoledagen tilbringes på Herøy omsorgssenter.
Dette har vist seg å være et svært populært tiltak for ung og gammel.   Det er nye aktiviteter for hvert besøk.   Vi har blant annet hatt ulike formingsaktiviteter, bakt julekaker, spilt spill, tegnet og ikke minst hatt mange trivelige samtaler sammen.   I februar bakte ungene boller sammen med beboerne og kokte kakao.   I dag sydde de flotte påskekyllinger som ble hengt opp i vinduene på omsorgssenteret.  
Vi som jobber i 1. klasse og de ansatte på Herøy omsorgssenter har vært vitne til mange flotte og rørende øyeblikk.   Gjensynsgleden i møtet mellom generasjonene er ekte og ikke minst gjensidig.   Hilsen lærerne Gunn Lise Bjertnes Hansen og Henny S. Jørgensen (som også er ansvarlig for bildene)
5_humoerspreder1
Det er tydelig at beboerne setter pris på å få besøk av ungene.
5_humoerspreder_2
Godt vennskap utvikler seg ved gjentatte besøk.
5_humoerspreder_3
Det er nye aktiviteter for hvert besøk.
5_humoerspreder_4
Gjensynsgleden i møtet mellom generasjonene er ekte og ikke minst gjensidig.
humoerspreder_5
- Vi som jobber i 1. klasse og de ansatte på Herøy omsorgssenter har vært vitne til mange flotte og rørende øyeblikk, skriver lærerne i dette innlegget.

Annonser