Treningssenteret Sprut drives i dag av Møtestedet etter at fysioterapitjenesten la ned driften av treningssenteret i 2012. Høstmørket nærmer seg og treningssenteret kjører nå en høstkampanje for å få flere herøyfjerdinger til å komme i form. Tegner du halvårabonnement kan du nå trene for 299 kroner pr. måned. Ordinær pris er 350 kroner pr. måned eller 100 kroner pr. gang. Pilates, spinning og andre aktiviteter er inkludert i prisen.

Pensjonister og ungdommer under 20 år får 20 prosent rabatt.

Nybegynnertrening
To ganger i uka (mandag og fredag) starter treningssenteret nå med trening for nybegynnere fra kl. 19.00 - 20.00. Her kan alle fra 14 år og oppover møte opp og komme i gang med trening under god veiledning.

Nylig vedlikeholdt utstyr
I den siste tiden har utstyret ved treningssenteret blitt vedlikeholdt og ettersett slik at alle apparater nå skal være i orden. Dette skulle tilsi at alt skulle ligge tilrette for gode treningsøkter.

Trenger flere spinninginstruktører
Ingrida forteller til Herøyfjerdingen at de har planer om å komme i gang med spinningøkter igjen, men hun sier at de gjerne skulle hatt flere instruktører som kunne tatt på seg å kjøre spinningøktene.

- Alle spinningsyklene får nå service og vedlikehold og det betyr at alt utstyret er klargjort for at spinningøktene skal bli gode. Vi håper derfor at det er noen som tar kontakt med oss og ønsker å være med å kjøre spinningøkter i høst og vinter, sier Ingrida Jureviciene.

Alle som er interesserte kan bare stikke innom treningssenteret eller kontakte Jelena på tlf. 96044774. Dere kan også sende epost til post@heroy.frivilligsentral.no

Åpningstider
Treningssenteret er opp fra 08.00 til 20.00 fra mandag til fredag og fra 11.00 til 19.00 på lørdager og søndager.