Tora flyttet sammen med familien til Herøy for tre år siden og har gått i kulturskolen hele tiden. Før Tora flyttet til Herøy har hun vært med i barnekor i Halsa kommune og sunget på ulike tilstelninger.

Nå går hun i 10. klasse ved Herøy skole. Hun har flere ganger stått på scenen og vist sitt talent og mange husker henne sikkert for sin rolle i julespillet «Nissetusseland» som ble satt opp før jul i 2017. Her fikk hun i tillegg til å synge også vist sitt skuespillertalent. Nissetusseland er skrevet av Reidar Moursund og Ove Røsbak og spilte for fulle hus med stor suksess. I den forbindelse har Tora også fått være med på både NRK TV og radio. Sangene fra julespillet ligger for øvrig på blant annet Spotify, der Toras navn dukker opp på to av sangene.

Tora sier også at det var en stor opplevelse da hun sammen med to andre kulturskole-elever fikk opptre på Sigridkongressen i Kulturbadet i Sandnessjøen i fjor. I tillegg til å synge alene har Tora også fått synge i band i kulturskolen, nå sist på «Klesbyttedagen» like før påske. 

Nylig har hun fått gjort ei innspilling av den kjente Bob Dylan låten «Make You Feel My Love» i kulturskolens studio. Det er lærer og kulturskolerektor Reidar Moursund som står for musikken og produksjonen og Tora får vist at hun er en meget dyktig sanger.

- Jeg liker godt å synge, men ville nok aldri plukket ut denne låten selv. Den er ikke blant de enkleste sangene å synge, men det har vært ei artig utfordring. Det er selvsagt også en god følelse å få det til.

- Til høsten skal jeg begynne på videregående skole i Sandnessjøen, men jeg vil nok fortsatt ha sangen som en hobby framover ved siden av studiene, sier Tora. 

Ved å trykke på linken nedenfor kan dere høre den flotte innspillingen på Soundcloud.