- Jeg kom ganske nær Justin Bieber, for jeg fikk plass ganske langt fram, forteller Ingeborg Hågensen (12) til Herøyfjerdingen.

Kaos utenfor Operahuset Hun var på plass i Oslo for å ta imot pophelten Justin Bieber i går, sammen med moren Kirsti Iversen.

Og det var nok bra å ha moren ved sin side i koaset som oppsto da flere titusen unge jenter ville komme nærmest mulig sin store helt.

VG skriver at over 50 personer ble skadet og at flere besvimte.

Varsler oppvaskmøte Byrådsleder Stian Berger Røsland er både skremt og sint på arrangørene og har varslet oppvaskmøte med både beredskapsetaten og plateselskapet.

Ingeborg slapp unna det verste fordi hun og moren var plass ved 11-tiden utenfor Operahuset og de var kommet inn da dørene ble stengt.

Uten mat og drikke i timevis - Det var da kaoset begynte utenfor. Det er egentlig fantastisk at ungjentene holdt ut i time etter time uten mat og drikke i det kaoset som var.

De kunne ikke forlate plassene sine. Det var rett og slett ikke lagt til rette for dette arrangementet, forteller Kirsti Iversen på telefon fra Oslo dagen derpå.

Sammen med datteren Ingeborg var de ikke tilbake på bostedet før 12 timer etter at at de var på plass utenfor Operahuset.

Stor opplevelse Dermed var det en sliten Ingeborg som gikk til sengs onsdag kveld. Men lykkelig.

- Ja, det var en stor opplevelse. Justin Bieber sang først den gamle låta "Baby", før vi fikk høre noen nye fra plata som kommer.

Så avsluttet han med sin kjente "Boyfriend", sier Ingeborg til Herøyfjerdingen.

- Enda større fan Er du like stor fan av Justin Bieber etter denne dagen som før, spør vi.

- Jeg er blitt en enda større fan, avslutter den fornøyde herøyjenta.

Herøyfjerdingen kjenner til at flere jenter fra Herøy og Dønna var i Oslo for å hylle Justin Bieber onsdag, men har ikke lykkes å komme i kontakt med noen av disse.

Bilder: Kirsti Iversen