Fra og med torsdag 30. mai vil dere se en helt ny utgave av Herøyfjerdingen. Vi har arbeidet i lang tid med å avvikle dagens nettside og endelig ser det ut som om vi har fått det meste på plass i den nye løsningen.

Meny på toppen
Dagens venstremeny er fjernet og alle menyvalg finner dere nå på toppen. Vi har også lagt inn en mulighet til å sende inn gratulasjoner til avisa og dette finner dere under menypunktet "Kontakt".

På toppen finner dere også dagens værmelding og bilde fra webkameraet som står på Herøy omsorgssenter.

Innholdet i menyene vil nok i tida som kommer bli endret en del og inneholde flere valg. Vi ønsker også å få tips fra våre lesere om hva dere vil ha med.

Bildegalleri
Vi har lagt inn et bildegalleri oppe til høyre i sida der vi vil legge inn bilder fra Herøy. Vi vil også etterhvert invitere våre lesere til å være med på en konkurranse om å sende inn bilder som blir med i en egen kåring.

Tips oss
Dersom dere oppdager feil og mangler med den nye løsningen er det bare å ta kontakt med oss. Vi ønsker også hele tiden at dere sender oss tips om saker som dere ønsker vi skal skrive om. Det er bare å sende en epost til post@heroyfjerdingen.no så vurderer vi om det er noe som vi vil ta inn i nettavisa.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar inn leserinnlegg.