Herøydagan blir dessverre avlyst i år også

Foto av Herøy barnekor under kulturkvelden i 2019.

Styret i Herøydagan kunngjør i en pressemelding at de nå dessverre har tatt den tunge avgjørelsen om at de også i år må avlyse Herøydagan på grunn av pandemien.

- Vi har lenge vært klar over at det neppe ville bli mulig å arrangere tradisjonelle Herøydager i år også, men vi har i det lengste hatt et håp om at situasjonen rundt Covid-19 skulle gjøre det mulig å arrangere konserter. Slik reglene er i dag er det ikke mulig å ha flere enn 100 personer til stede på konserter innendørs. Utendørs kan man samle 200 personer uten faste tilviste sitteplasser. 

- Herøydagan var i år planlagt fra 24. til 27. juni og vi er klar over at det kan bli mer lettelser i tiden som kommer. Med bare en måned igjen er vi imidlertid nødt til å ta en bestemmelse, da det er tross alt en god del forberedelser som må gjøres.

- De siste nasjonale bestemmelsene om at vaksineringen blir forsinket på grunn av at vaksiner skal forfordeles til mer smitteutsatte kommuner gjør det også ekstra vanskelig for oss som arrangør.

- Det er selvsagt sterkt beklagelig at Herøydagan må avlyses i år også, men vi lover at vi kommer sterkt tilbake neste år. Mest sannsynlig blir Herøydagan da arrangert fra 23. til 26. juni 2022, skriver styreleder Svein Lundestad i en pressemelding.

Annonser