Herøy næringsforening gir penger til Støttegruppa for Sandnessjøen sykehus

Anne Karlsen_første kvinnelige leder i næringsforeninga

Herøy Næringsforening vedtok på siste styremøte å gi et bidrag på kr. 10.000,- til Støttegruppa for Sandnessjøen sykehus.

- Dette er vår måte å vise at vi setter stor pris på den jobben dere gjør for å opprettholde Sandnessjøen sykehus. Opprettholdelse av sykehuset i Sandnessjøen er utrolig viktig for både næringslivet og innbyggere, uavhengig av hvor på Helgeland vi holder til.

- Nå håper vi både bedrifter og øvrige næringsforeninger/foreninger stiller opp med et økonomisk bidrag, opplyser leder i Herøy næringsforening Anne Karlsen til Herøyfjerdingen.

Støttegruppen for Sandnessjøen sykehus teller over 15.000 medlemmer og representerer en betydelig mengde av befolkningen på Helgeland. Støttegruppen for Sandnessjøen sykehus har samlet nær 14.000 underskrifter for å bevare Sandnessjøen sykehus. Alstahaug har hatt sykehustilbud for befolkningen på Helgeland i 200 år.

Trykk her for å lese mer om gruppa på deres Facebook-side.

Næringsforeninga sponser med fakler_styremedlemmer
Herøy næringsforening har også tidligere markert sin støtte for Sandnessjøen sykehus. I forbindelse med fakkeltoget 15. desember 2018 delte de ut fakler. Her representert med (f.v.) Anne Karlsen (leder), Svein Cato Jakobsen (kasserer) og Connie Albrigtsen (styremedlem).

Annonser