Det kommer et filmteam på formiddagen for å lage reportasjer med noen av bedriftene på Herøy, mens det fra kl. 18 er klart for innspilling av kveldssending på kaia nedenfor bygdetunet. Klokka 21.15 kan man se sendingen på TV. 

I denne anledning ønsker Herøy kommune å legge til rette for en folkefest utenfor Herøy bygdesamling fra klokken 16.30. Det vil bli satt frem griller for de bedrifter som stiller med grillmat og drikke. Det ser ut som været blir godt og derfor blir det mye plass rundt på tunet hvor folk kan sette seg ned på gresset for å tilbringe en fin stund med venner og familie, og det blir også satt opp telt. NRK ankommer fergeleiet på Herøy ca. kl. 16.45 og reiser direkte til bygdetunet. Det vil derfor være fint om noen vil møte opp på fergeleiet og langs veien, ta gjerne med flagg for å ønske dem velkommen til Herøy!  

Hvis det er deler av næringslivet som ikke har blitt spurt, men som ønsker å bidra med noe, ta kontakt med nærings- og samfunnsutvikler, Ronny Godhei Hansen (mob. 991 29 215).

Dette er et gratis arrangement i regi av Herøy kommune med hjelp fra det lokale næringslivet.

Vel møtt til store og små!

Du kan lese mer om NRKs sykkelsommer her.

Tidspunkt: fra 16.30
Sted: Herøy museum og Herøy ferjekai

sommerfest.bmp

sommerfest2.bmp