Vi reiste ned med en tropp på 14 spillere, til det som ble en høvelig stor turnering med 121 utøvere fra 13 klubber, men selv med en slank tropp så ble det flere gjeve resultater med hjem.

Børge Håland sammen med makker Silje Karlsen(Rissa) tok gull i Mixed double B

Fillip Andre Brasøygård Johansen tok hjem en fin 2. plass i Herre single U13A, og hadde de ikke vært for en skade hos Marius Sandvær så hadde han tatt 1. plass i Herre single U13A. Overnevnte Fillip og Marius tok også med seg hjem 1. plass i Herredouble U13A.

U13 jentene våre gjorde også rent bord i Damesingle U13A med plasseringer 1-3 på henholdsvis Nila Lorvik, Signe Lenning og Nora Jørgensen.

1 og 2 plass i Mixed double U13A gikk også til Herøy ved Marius Sandvær/Nila Lorvik og Fillip Andre Brasøygård Johansen/Signe Lenning

Alexander Hansen og Leander Nilssen tok også 1 og 2 plass i Herresingle U13B

Videre var det også veldig gode prestasjoner fra de øvrige U13 spillerne våre også

Ganske suverene resultater fra vårt U13 lag altså.

God innsats også fra våre U15 spillere hvor Børge Håland stakk av med seieren i herresingle U15 og Nora Jørgensen/Signe Lenning tok 1.plass i Damedouble U15(!)

Det var også to slitne og støle seniorspillere med i troppen😊

Trenerne i Herøy Badminton er meget godt fornøyd med resultatene fra våre utøvere på Verdal og ser frem til vi skal ut i aksjon igjen allerede neste helg 1-3 mars på Grong!

Fremover arrangerer Herøy Badminton U15 Ranking på hjemmebane 8-9 mars hvor de beste U15 spillerne i landet kommer på besøk, vi kommer med mer info om dette når det nærmer seg.

Ole Christoffer Olsen
nestleder
Herøy IL Badminton