Helgelandskonferanse for Nordic Mission

Helgelandskonferanse_hoved

Misjonsorganisasjonen Nordic Mission arrangerer Helgelandskonferansen i Herøy skoles aula fra fredag 23. til søndag 25. august.

- I ca. 20 år har misjonsorganisasjonen Nordic Mission arrangert en konferanse på Helgeland som vi kaller for Helgelandskonferansen. De siste årene har vi vært i Sandnessjøen og Mosjøen mens vi dette året har leid Herøy skoles aula og vil være der fra fredag 23. til søndag 25. august.

- Lederen for Maritastiftelsen Leiv Holstad, som har sine røtter fra Seløy, blir med oss som hovedtaler. Han er en etterspurt mann i mange sammenhenger og er mye brukt som foredragsholder i seminarer om ungdom og rus. Leiv har stor erfaring fra arbeidet han har drevet i mange år for å hjelpe unge mennesker som er kommet skjevt ut i livet. Ellers blir det med dyktige musikere og sangere fra både Norge og Ukraina. Kirkekonserten i Herøy kirke er noe vi er spent på. Presten ville også at vi deltar i gudstjenesten på søndag. Vi håper at mange fra Herøy og Dønna blir med oss på de samlingene vi har denne helgen, opplyser Håkon Fagervik til Herøyfjerdigen.

Fredag: Åpningsmøte kl.1900

Lørdag: Seminar kl.10 og møte kl.1800

Kirkekonsert i Herøy kirke kl. 21.00 (se egen sak)

Søndag: Avslutningsmøte i aulaen kl 10.00

Kafé mellom møtene

Annonser