Heidi Nilsen fikk frivilligprisen

Frivillighetsprisen 2021_Heidi, ordfører og varaordfører

Heidi Nilsen fikk under siste kommunestyremøte tildelt årets frivillighetspris for sitt mangeårige arbeid for fotballgruppa og støtteforeningen for idrettslaget.

Vanligvis deles frivilligprisen ut samme med flere andre prisen under kulturkvelden på Herøydagan, men i og med at det heller ikke i år blir arrangert Herøydager ble prisen delt ut i siste kommunestyremøte.

I begrunnelsen til årets prisvinner står det:
Heidi Nilsen har vært frivillig i fotballgruppa i Herøy idrettslag helt siden hun flyttet tilbake til Herøy. I over 20 år har hun hatt ulike styreverv i fotballgruppa. Hun har vært leder, nestleder, kasserer og styremedlem. Hun er dedikert til fotballen og er levende interessert.

Herøy stadion er Heidi sitt andre hjem. Her har hun ansvaret for dugnader, kjøkkenkomiteer, innkjøp, økonomi og mange andre oppgaver som cuper, fotballskole og trenerforum. De første årene hun var med hadde hun aktive barn i fotballen. De er imidlertid blitt voksne, men Heidi har fortsatt sitt engasjement.

Heidi har også vært en pådriver når det gjelder Støtteforeningen. Hun er systematisk og energisk i alt hun gjør. Heidi har lagt ned mange timer/årsverk i fotballgruppa med sin frivillige innsats opp gjennom årene. Heidi er en verdig kandidat til frivillighetsprisen.

Rørt prisvinner
En rørt og ydmyk prisvinner takket for prisen, men var mest opptatt av at det var mange som burde som burde takkes.

- Tusen takk for prisen. Når jeg fikk telefon om at jeg hadde vunnet prisen ble jeg veldig rørt og overrasket, men jeg er glad for at det blir lagt merke til det vi idretten gjør. Egentlig er det jo ikke bare jeg som fortjener en pris, men det er jo veldig mange som gjør en kjempeinnsats. Jeg tenker på trenere og medlemmer i de andre styrene.  

- Det har vært en fornøyelse å engasjere seg i fotballen i Herøy og Herøy stadion har nok vært mitt andre hjem. Jeg har aldri tenkt at jeg skulle få noen pris for denne jobben, men setter selvfølgelig pris på det. Jeg vil takke alle som jeg har samarbeidet med, og jeg vil til slutt takke Herøy kommune for at de er så flinke til å støtte opp om idretten i kommunen og legge så godt til rette, sa Nilsen.

Trykk her for å se utdelingen på Kommune-TV

Frivillighetsprisen 2021_Heidi, ordfører og varaordfører
Heidi Nilsen ble tildelt årets frivilligpris av ordfører Elbjørg Larsen i kommunestyremøte 15. juni. Her står hun sammen med ordfører og varaordfører Jim Dahl.
Vinnere av næringspris og frivviligpris 2021
Heidi sammen med ordfører og vinner av næringsprisen Torgeir Lenning og hans kone Ann-Kristin.

Annonser