- Omdømmebygging er hver enkelts ansvar i drive med, sa ordfører Arnt Frode Jensen under kommunestyrets lunsj i dag.

Til stede var også store deler av de ansatte i Herøy kommune som var invitert på den årlige julelunsjen.

Framsnakking - Framsnakking er blitt et begrep som selv kongen har tatt i bruk. Hver av oss må være flinke til å framsnakke hverandre, sa Jensen videre.

Han sa også at Stig Neraas hadde bedt om forslag på kandidater som skulle få kandidater som fortjener en påskjønnelse for å ha bidratt til å skape trivsel, bolyst eller arbeidsplasser i Herøy.

Jury En jury bestående av leder i barne- og ungdomsrådet Helene Heggheim, leder i Herøy næringsforening Roger Hansen og Stig Neraas har vurdert forslagene om kommet fram til de meget verdige som i dag fikk sin anerkjennelse.    Og ordfører Jensen kunne lese følgende begrunnelser for de enkelte:

Tennas Vel Tennas Vel har vist et spesielt engasjement for å skape trivsel og bolyst.

Gjennom å stille opp for hverandre, gjennom et stort engasjement og et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldersgrupper har Tennas Vel bidratt til å skape samhold og trivsel. Tennas Vel har i stor grad medvirket til å gjøre Herøy til en enda bedre kommune å bo i.

Herøy IL Støtteforening Herøy IL støtteforening har vist et spesielt   engasjement for å skape trivsel og bolyst.

Gjennom å arrangere ”julemessa” gis alle innbyggere et trivelig møtested i førjulstiden. Det økonomiske bidraget fra støtteforeningen gjør at barn og ungdom får et større og bredere fritid og idrettstilbud i kommunen.

Støtteforeningen har i stor grad medvirket til å gjøre Herøy til en enda bedre kommune å bo i.

Lill Ann Eide, driver av Coop Marked på Seløy. Lill Ann Eide har vist et spesielt engasjement for å skape trivsel og bolyst.

Gjennom hente og bringetjeneste så alle kan få handlet og treffe andre, ved å reise sammen med de som ikke har familie nært til lege og sykehus bidrar Lill Ann til å skape trivsel og omsorg.

Eide har gjennom sitt engasjement bidratt til at flere kan bo i området Seløy/Staulen og har i stor grad medvirket til å gjøre Herøy til en enda bedre kommune å bo i.