Heder til driftige damer under Røde Kors kafé

Røde Kors kafe_heder til damer

Onsdag 15. november ble det delt ut Røde Kors Fortjenestediplom med nål til flere medlemmer i Herøy Røde Kors for lang og tro tjeneste.

Herøy Røde Kors arrangerte årets siste Røde Kors kafe på Herøy omsorgssenter denne uka med mange besøkende i storstua. Denne gangen var Jelena Budesa fra frivilligsentralen og kommunens flyktninger invitert med på festen. Dette takket Jelena for og syntes dette var et flott tiltak for at folk kunne bli bedre kjent med hverandre.

Gripende orientering
Ahmad Mourad som kommer fra Syria holdt deretter på imponerende norsk en flott og gripende orientering om forholdene i Syria. Han viste også en film om hvordan skoler er blitt ødelagt av bombeangrep. I Syria er det over 2 millioner barn som ikke kan gå på skole fordi landet er i krig og skolebygninger er ødelagt. Det var nok mange som satt med en tåre i øyekroken etter dette sterke innlegget.

Utdeling av diplom og merke
Leder i Herøy Røde Kors Ellinor Olsen delte deretter ut Norges Røde Kors Fortjenstediplom med nål til Halbjørg Lenning, Marie Nilsen og Arna Johansen og takket dem for lang og tro tjeneste i Røde Kors. Andrea Edvardsen skulle også ha diplom og nål, men var ikke til stede på arrangementet.

Kafeen fortsatte deretter med trekkspillmusikk av Arild Hansen og allsang med Roar Danielsen som forsanger. Selvsagt ble det også servert kaffe og kaker til forsamlingen.

Røde Kors kafe_heder til damer
Disse tre damene fikk tildelt Norges Røde Kors Fortjenestediplom med nål på Herøy omsorgssenter denne uka. Fra venstre: Halbjørg Lenning, Marie Nilsen og Arna Johansen. Andrea Edvardsen var ikke til stede under arrangementet.
Røde Kors kafe_Ahmad
Ahmad Mourad som kommer fra Syria holdt en imponerende orientering om forholdene i Syria.

  1 / 6 
 
Røde Kors kafe 
Røde Kors kafe
Ahmad Mourad holdt en gripende orientering om forholdene i Syria.
 


Annonser