Har doblet lokalene

2_HL_oekoservice_1
HL Økonomiservice AS i Herøy har nylig utvidet lokalene ved å ta i bruk de tidligere lokalene til blomsterbutikken som flyttet ut for to år siden. Daglig leder Magne Steinholt og største eier og ansatt Harald Jakobsen er fornøyde med bedre plass.
- Vi trengte rett og slett mer plass etter at vi har blitt så mye folk her, forteller Harald Jakobsen som stiftet Herøy regnskaps- og økonomiservice i 1995 sammen med Helge N. Olsen.
 
Siden den gang har selskapet utviklet seg stort og har i dag rundt 20 ansatte fordelt på kontorer i alle de fire HALD-kommunene.
 
Seks stykker ved hovedkontoret
Seks stykker jobber ved hovedkontoret i Herøy og det er grunnlegger Harald Jakobsen som sammen med Odd Inge Jakobsen har fått nye og romslige kontorer i de nyrenoverte lokalene.
 
Her hvor det for inntil to år siden var blomsterbutikk.
 
I tillegg har det blitt plass til enda et kontor som brukes litt på skift, og som daglig leder Magne Steinholt disponerer når han er i Herøy.
 
Ikke bare åpent kontorlandskap
I tillegg har bedriften fått et stort arkiv.
 
- Kontorer i åpent landskap har sine utfordringer når vi har behov for å lukke døra for å snakke med kundene, smiler Harald Jakobsen når Herøyfjerdingen kommer på besøk.
 
Totalt har HL Økonomiservice AS nå rundt 200 kvadratmeter å boltre seg på.
 
- Nå har vi det veldig greit, innrømmer Harald Jakobsen som legger til at bedriften har benyttet lokale snekkere for å skaffe seg mer plass.
 
Den ny/gamle fløya er forbundet med den andre fløya med en kort korridor. 
 
Her er skranke og kundemottak og i denne avdelingen er det åpent kontorlandskap.
 
HL Økonomiservice AS fikk i fjor heder da bedriften ble nominert til prisen "Årets gaselle" i Nordland.
 
Se ellers "Relaterte nyheter" under.
2_HL_oekoservice_1
Harald Jakobsen (t. v.) og Magne Steinholt har god plass i de ny/gamle lokalene. Til høyre ser vi gangen inn til den andre fløya.
2_HL_oekoservicer_haralds_kontor
Harald Jakobsen på sitt nye kontor.
2_HL_oekoservice_i_skranken
HL Økonomiservice AS ble i fjor nominert til prisen som "Årets Gaselle" i Nordland, og det er Magne Steinholt og Harald Jakobsen stolte av.
2_HL_oekoservice_ute
HL Økonomiservice holder til i Silvalen.

Annonser